August

 

27. august, kl. 13-15: Litterær Lounge x Culture Works på Klostertorvet under Aarhus Festuge.

Forfattere

Sebastian Bunes debutroman Min familie, der udgives på Lindhardt og Ringhof i august, giver et følsomt indblik i hverdagen hos en udsat familie og skildrer, hvordan en dreng mod alle odds udvikler sig til at blive et selvstændigt menneske, der tager ansvar for sit eget liv. Han er tidligere trykt i en række skandinaviske tidsskrifter og har udgivet digtene Nomadesind på Jorinde & Joringel.

Anne Katrine Bagai er en aarhusiansk digter, der til daglig læser litteraturhistorie på Aarhus Universitet. Hun er udgivet i skandinaviske tidsskrifter (Slagtryk, Floret, Pisserenden Avis, henfald mm,), novelleantologier samt tidligere danmarksmester i novelleskrivning. Lige nu er hun allermest optaget af at skrive noget med et rytmisk drive og drømmer om at lyrik kan være lige så vild og speedet som en musikvideo med MIA.

Malte Frøslev studerer litteraturhistorie og er redaktør for tidsskriftet henfald. Har tidligere haft tekster trykt i Floret.

Musiker

Nils Lass spiller sine egne kompositioner der forsøger at skabe forskellige stemningsbilleder der egner sig godt som musikalsk intermezzo. Der er en grundlæggende inspiration fra blues-universet og store inspirationskilder som Marc Ribot, Jimi Hendrix og Frank Zappa kan nævnes.

Sebastian Bune, foto: Sofie Amalie Klougart

Vi har til udvalgte arrangementer modtaget støtte fra

Statens Kunstfond, Initiativpuljen v. Aarhus Kommune, OFFTRACK 2017 og URKRAFT 2015

Tidligere steder/arrangementer

2017: Soul Shine, Fairbar, Smagførsts Vinbar, Ildstedet v. Institut for X. 2016: Det Grænseløse Køkken (Ebeltoft), Off The Record, Dome of Visions, ‘Helles lejlighed’, Vild med ORD, Smagførsts Vinbar, Café Gemmestedet, TANK. 2015: Vild med ORD, Mejlgade for Mangfoldighed, CrossEyes, Soul Shine, Artmoney, Northside Festival, Spoken Word Festival (Odense), sammen med RendezVous i Sydhavnen, hos Kollektivet på Pustervig Torv og hos Aarhus Brætspilscafé. 2014: Northside Festival, Soul Shine, Fairbar.