MANDAG

Højtlæsning for voksne

Sted: DOKK1 Tidspunkt: 16.30-17.30 Pris: Gratis

Til denne tilbagevendende begivenhed på DOKK1 har du mulighed for at læne dig tilbage og slappe af, mens en biblioteksformidler læser op fra en blanding af udødelige klassikere og spændende nye forfattere. Det kan være inspiration til din næste læseoplevelse, eller måske bare en times afkobling fra hverdagen.

 

Forfattermøde med Jesper Wung-Sung

Sted: Åby Bibliotek Tidspunkt: 19:00 – 20:30 Pris: 60 kr. (tilmelding nødvendigt)

Jesper Wung-Sung debuterede i 1998 med novellesamlingen To ryk og en aflevering. I dag har han over 30 udgivelser bag sig, og til dette forfattermøde vil han fortælle om sin seneste roman En anden gren (2017), som handler om dengang hans kinesiske oldefar og danske oldemor mødte hinanden under en eksotisk udstilling i Tivoli i 1902 – hvor oldefaren var blandt de udstillede.

 

Åbent møde for potentielle frivillige

Sted: Frontløberne Tidspunkt: 11.00-13.00 Pris: Gratis

Hvis du ikke vil bruge din mandag på at opleve, hvad litteraturen kan gøre for dig, men gerne vil lære mere om, hvad du kan gøre for litteraturen, kan du komme til Litterær Lounges åbne møde for interesserede, hvor du kan høre mere om, hvad vi laver i foreningen, og hvordan du evt. kan være med. Der er kaffe, te og snacks.

   

TORSDAG

StorySlam

Sted: Teater Katapult Tidspunkt: 20.00-22.00 (Dør: 19.30) Pris: 60 kr. (inkl. øl)

StorySlam er en konkurrence i historiefortælling, hvor helt almindelige mennesker fortæller virkelige og sjove, alvorlige eller skæve historier fra deres liv på 5-6 minutter. Efter den sidste fortælling er blevet fortalt, bliver der kåret en vinder af publikum.

 

Tænkepause og roman om sorg

Sted: Arnold Busck Tidspunkt: 16.30-17.30 Pris: Gratis

Line Fjordside læser op fra sin debutroman Det jeg mister (2017), som handler om en kvinde, der mister sin mor og samtidig indleder et kærlighedsforhold. Oplæsningen bliver krydret med en samtale med Mai-Britt Guldin, psykolog og sorgforsker, som fortæller om sin Tænkepause Sorg.

  

SØNDAG

Tømmermændsslam

Sted: Café Under Masken Tidspunkt: 19.00-21.00 Pris: Gratis

Hele Aarhus’ Poetry Slam vil kurere dine tømmermænd med en god omgang konkurrerende digtoplæsning. I en lidt utraditionel slam-stil kommer konkurrencen til at foregå mellem to hold, som mødes og dyster i at blive aftenens slamvindere.