Noa Kjærsgaard Hansen læste op til vores støttefest d. 3. maj. Foto: Mariana Gil

 

Mandag

Højtlæsning for voksne

Sted: Dokk1 Tid: 16.30-17.30 Pris: Gratis

Læn dig tilbage og møde nogle af de bedste tekster, biblioteket har på hylderne. Din biblioteksformidler læser op fra en blanding af udødelige klassikere og spændende nye forfattere, mens du tegner, strikker – eller bare lukker øjnene og lader fortællingen rulle hen over lærredet i din indre biograf.

 

Onsdag

Atlas over Aarhus udgiver 7 bænke med tekster af Inge Pedersen

Sted: Rådhusparken Tid: 15-16 Pris: Gratis

ATLAS OVER AARHUS har den store fornøjelse at udgive syv bænke med tekster af forfatter Inge Pedersen, aktuel med romanen Vejen går gennem luftenInge Pedersen har skrevet syv eventyrlige og smukke tekster med afsæt i byens markante træer til vores litterære kortlægningsprojekt

 

Klassiker-Kampen: En højtlæsningsduel mellem de store danske forfattere

Sted: Dokk1 Tid: 16.30-18 Pris: Gratis

Hør med, når bibliotekarerne lader de store klassikere dyste ved at læse op fra deres værker. Publikum bestemmer vinderen! DR og landets biblioteker er gået sammen om at skabe læselyst. Den 16. maj læses der i biblioteker over hele landet – og på samme tidspunkt – højt af seks store, danske forfattere. Det bliver en duel på ord – og publikum bestemmer, hvem der vinder kampen!

 

Nye værker fra Aarhus

Sommeren nærmer sig, og vi anbefaler ny (gul) litteratur fra Aarhus til sommertasken. Klik på billederne for at læse om de enkelte værker. God fornøjelse.

 Noa Kjærsgaard Hansen

 

 Emma Bess

 

 Daniel Boysen