Tobias Dalager var med, da Litterær Lounge besøgte KaserneBaren, og han kan opleves på Åby Bibliotek sammen med to af lounges frivillige i denne uge.

ONSDAG

Kære dagbog

Sted: Kvindemuseet Tid: 19.00-21.00 Pris: 65kr./50kr. for studerende

Gik du også rundt som teenager med en følelse af at INGEN forstod dig? Denne aften læser en håndfuld modige deltagere op for deres gamle dagbog og deler ud af deres inderste teenagertanker, med alt hvad de må indebærer af drama, identitetskriser og forelskelser.

 

TORSDAG

Virkelighedens Game of Thrones – historiebøgernes blodige kapitler

Sted: Dokk1, lille sal Tid: 17.00-18.30 Pris: 40kr./25kr. for studerende

Måske vidste du ikke, at Game of Thrones faktisk lægger sig tættere op ad historiske beretninger end mange andre fantasy-fortællinger, men hvis du gerne vil høre mere om “Black Dinner“ i 1440, som ”The Red Wedding” er baseret på eller om andre af historiske referencer, præsenterer historiker Rasmus Wichman de historiske beretninger, der har inspireret George R. R. Martin.

 

LØRDAG

4 digtere fra Aarhus’ vækstlag

Sted: Åby Bibliotek Tid: 11.00-13.00 Pris: Gratis

De fire unge og aarhusianske digtere Nikolaj Loufbye, Tobias Dalager, Mie Ellegaard Larsen og PernillePoet læser op fra deres tekster. Digterne byder på forskellige stilarter og tilgang til kunsten, med tekster der handler om alt fra kærlighed til opløsning.

 

SØNDAG

Forfattergudstjeneste med Caroline Albertine Minor

Sted: Skt. Lukas Kirke Tid: 14.00-16.00 Pris: Gratis

Forfatter Caroline Albertine Minor giver til denne gudstjeneste sit eget personlige bud på, hvordan man kan forstå og fortolke en bibeltekst. Hun udgav senest Velsigenelser (2017), hvor døden og sorgen er omdrejningspunktet for fortællingerne om seks forskellige unge kvinder. Efter tjenesten er der snacks og mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren.