September

 

17. september, kl. 11.15-12.15 og 14-14.30 og 15-15.30: Litterær Lounge til Folkefestival på Sydhavnen

 

Litterær formiddagssamling
Tid: 11.15-12.15
Sted: Meet Shop

Indhold: Fortællinger, poesi, prosa og sang. VI inviterer DIG og dine venner til at komme og få en hyggelig start på dagen ved Meet Shop, inspireret af morgensamlinger som du sikkert kender dem fra Høj- eller Efterskolen. Syng med til fællessang og hør forfattere og digtere fortælle historier, imens du nyder en brunch fra SattelitKøkkenet.

Kunstnere: Thomas Kirk (fortæller), Brian P. Ørnbøl (poesi), TBA (prosa) og sang ved Litterær Lounge

Vært: Daniel Boysen

Lig & Lyt
Tid: 14.00-14.30 & 15.00-15.30
Sted: BlackBoxen (ved Frontløberne)

Indhold: Til mange oplæsninger er der fokus på forfatteren der optræder på scenen. Med dette åbne lytte-rum vil Litterær Lounge sætte fokus på ordene i stedet. Kom og slå dig ned i BlackBoxen, og hør fortællingerne og digtene i rummet omkring dig. Hvis du har brug for at sidde med noget i hænderne imens du lytter, vil der være rig mulighed for dét, for i samarbejde med Post-A-Letter vil der være materialer til at du selv kan sidde og skrive – et brev, et digt, en tegning, hvad du nu har lyst til!

Kunstnere: Sif Orall Friis Scherrebeck og TBA

I samarbejde med Rethink Activism og Frontløberne

Brian P. Ørnbøl, foto: Morten Fauerby

Vi har til udvalgte arrangementer modtaget støtte fra

Statens Kunstfond, Initiativpuljen v. Aarhus Kommune, OFFTRACK 2017 og URKRAFT 2015

Tidligere steder/arrangementer

2017: Soul Shine, Fairbar, Smagførsts Vinbar, Ildstedet v. Institut for X. 2016: Det Grænseløse Køkken (Ebeltoft), Off The Record, Dome of Visions, ‘Helles lejlighed’, Vild med ORD, Smagførsts Vinbar, Café Gemmestedet, TANK. 2015: Vild med ORD, Mejlgade for Mangfoldighed, CrossEyes, Soul Shine, Artmoney, Northside Festival, Spoken Word Festival (Odense), sammen med RendezVous i Sydhavnen, hos Kollektivet på Pustervig Torv og hos Aarhus Brætspilscafé. 2014: Northside Festival, Soul Shine, Fairbar.